Op stap met de Waterman

De kikkerdril van het Vissentijdperk is nu helemaal uit elkaar gescheurd. Gelukkig hebben wij dit dan ook in heel grote aantallen achter ons gelaten, op weg naar een nieuwe samenleving.

Wij plakken niet meer aan elkaar vast en vloeien ook niet meer in elkaar over. Onze innerlijke grens is getrokken en de directe beïnvloeding onderling, onder het mom van solidariteit werkt ook niet meer.

Feit is, dat wij massaal de weg naar een nieuwe, liefdevollere en oprechtere samenleving zijn ingeslagen, en dat in veel grotere getallen als ons verteld wordt. Wij zijn met velen!

Kikkerdril-mensen die angst hebben het Vissentijdperk los te laten overleven het niet. Ook al schreeuwen ze en proberen ze ons met angst-scenario’s te raken, die ze in het mentale veld projecteren, wij luisteren niet meer, want voor ons is in de dril geen toekomst meer.

De voeding daar is volledig op en is voor mensen van het Watermantijdperk puur vergif. Nog alleen maar een heel korte periode bestaat dit klompje dril in de bekende vorm en leven wij in een parallelle samenleving, voor het dril volledig afgestoten gaat worden en wij ons alleen nog maar in de geest van de Waterman verder ontwikkelen.

Dit doet mij sterk denken aan de uitspraak van Martin Luther:
Hier sta ik. Ik kan niet anders. God helpe mij. Amen.

Broederschap

De nieuwe tijdgeest leeft al in ons wezen en wij weten dat wij alleen nog maar op onze intuïtie kunnen vertrouwen. Ook al kennen wij niet exact de weg, dat hindert niet. Met elke dag worden wij sterker en krachtiger op deze nieuwe weg.

Met z’n allen kijken wij in dezelfde richting, die door sleutelwoorden zoals vrijheid, broederschap en liefde gekenmerkt wordt. Wij doen wat ons plezier geeft en zijn opgehouden slappe concessies te steunen, die op den duur alleen maar ons lichaam uitputten. Wij zijn de brengers van het Watermantijdperk en werken dagelijks met dit  nieuwe energieveld op aarde.

Wij mensen zijn heel bijzondere wezens en hebben een ontzettend groot potentiaal ter beschikking dat wij zullen inzetten. Belangrijk is wel dat wij onze positieve energie door middel van onze gedachten en woorden krachtig blijven uitzenden. Op die manier delen wij niet alleen onze kennis maar versterken het nieuwe veld en bekrachtigen ons onderling.

In ons levensboek werd een bladzijde omgeslagen en wij hoeven niet meer terug te bladeren. En mocht iemand dat nog wel van ons verwachten, dan treden wij hem met een vriendelijke glimlach en zonder veel woorden te gemoed. Met het gereedschap dat wij reeds in ons dragen, zijn wij al op de nieuwe pagina bezig en kunnen dit herkennen in alles waaraan wij vreugde beleven.

Siebenbürgen

Vele honderden jaren geleden zijn mensen uit het huidige Nederland, België, Luxemburg en Duitsland naar het Oosten naar een nieuw land vertrokken.

De Hongaarse koning heeft hun land geschonken waar zij naar nieuwe, idealistische maatstaven konden leven, die ze zelf mochten opstellen. Bijvoorbeeld moest iedereen op zijn minst 4 jaar naar school om daar te leren lezen en schrijven.

Onderling hebben zij zich met hun visioenen steeds bekrachtigd en op die manier hun band versterkt en gevoed. Hun oogmerk was stevig gericht op het nieuwe en zij stuurden hun energie alvast vooruit, nog voor ze aankwamen.

Ze wisten dat dit geen gemakkelijke reis ging worden. Sommige werden ziek, andere stierven of ze werden overvallen, en soms moesten ze eerst nog bruggen bouwen voordat ze verder konden. Harde winters en heel hete zomers stonden hun te wachten.

En toen ze aankwamen moest eerst nog werk verricht worden. Bijvoorbeeld moesten eerst gebieden worden ontwaterd, alvorens ze überhaupt met de bouw van hun huizen konden beginnen. En toch hebben ze doorgezet en zijn op weg gegaan, hebben de moed gehad het toenmalige kikkerdril achter zich te laten, gewapend met doorzettingsvermogen en visie.

Wij zijn de pilaren

En precies zo doen wij dat nu ook. Ons heeft geen Hongaarse koning geroepen maar het Goddelijke Licht en wij hebben geluisterd. Daarom zijn wij nu hier, iedereen met zijn heel unieke gaven en talenten, waarvan verwacht wordt dat wij deze inzetten. Wij zijn de pilaren van het nieuwe tijdperk en doen wat ons Hoger Zelf op aarde wil brengen. Over morgen hoeven wij ons geen zorgen te maken. Wij zetten vertrouwensvol onze stappen, wetende dat voor de volgende stap al alles gereed staat.

Net zoals die mensen in Siebenbürgen (het huidige Transsylvanië) hun doel bereikt hebben, zo bereiken wij het ook. Stap voor stap bouwen wij moedig aan de nieuwe samenleving en worden geleid door liefde, vrijheid en broederschap.

Houd de focus op het nieuwe energieveld en blader niet meer terug in het levensboek, dat houd je alleen nog maar onnodig op. Je weet al alles, wat je in deze tijd moet weten, zoek niet meer buiten naar bevestiging.

Laat je leiden door je intuïtie, je weet heus wel of iets klopt of niet. Jij bent een Goddelijk wezen dat een menselijke ervaring doormaakt. Veranker je energie door jouw werk op aarde!

Laat ons lachen, dansen en zingen en enthousiast verder gaan om elke dag dit mooie werk te verrichten.

 

15 thoughts on “Op stap met de Waterman

 1. Lieve Heidrun, ik krijg kippenvel van het begin van je artikel.
  Ontroerd , raak mij, vooral ook de uitspraak van Martin Luther, zo sta ik er ook in.
  Voel je omarmd,
  Dankjewel weer voor het geweldige artikel.
  Liefs Regina

 2. Lieve Heidrun, ik lees het nu pas, maar heerlijk helder, zo zonder kikkerdril 😉
  Dank ook voor de herinnering dat we ons voor morgen geen zorgen hoeven maken, dat is zo waar! veel liefs! Uit Florida!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *