Geomantie

WAT IS DAT EIGENLIJK ?

Geomantie kan men vertalen als de uitwisseling met de aarde. Geomantie houdt zich bezig met aarde energieën in al haar vormen en met kosmische velden.

Krachtplaatsen zijn het communicatienetwerk

Geomantie SeiteEén van de aardse vormen zijn de verschillende netwerken die op de aarde voorkomen. Daarvan zijn de leylijnen, de krachtplaatsen, wateraders en elektromagnetische velden best bekend.

Daarentegen hebben kosmische velden en aardse wezens en volken in de diverse niveaus minder bekendheid.

Geomanten hebben in de loop der tijd hierover veel kennis op gedaan. Zo wordt niet alleen met elfen en kabouters en bomen gecommuniceerd maar ook met engelen, sterrenwezens en andere vormen uitgewisseld. Huizen worden energetisch gereinigd en ingewijd, gezonde slaapplekken gezocht, elektromagnetische velden opgespeurd en omgeleid, krachtplekken in en om het huis kenbaar gemaakt, naar leylijnen en kosmische banen gekeken en nog veel meer.

Om energieën op te sporen gebruiken wij een meetinstrument, bijvoorbeeld de wichelroede of een geosensor, maar wij kunnen ook met ons schoon en geoefend lichaam waarnemen.

Wij en het grotere geheel

Het lichaam dient niet alleen maar als meetinstrument maar ook als een soort reflector van de omgeving. De manier hoe wij met ons lichaam omgaan laat herkennen hoe wij met ons huis of de woning omgaan. Dit is niet alleen maar voor een geomant van toepassing maar geldt ook voor alle mensen.

Het huis wederom is weer aan een groter netwerk aangesloten, namelijk de omgeving en de plaats en dit hoort weer bij het trillingsveld van een groter gebied enz. Dus alle aardse velden staan door de verschillende niveaus heen met elkaar in verbinding en zijn van elkaar afhankelijk. Wat met het ene gebied gebeurt, kunnen wij in alle anderen terug zien.

Geomantie is het persoonlijke beleven en de interactie

Als mens zijn wij met de kern van de aarde verbonden. Deze verbinding gaat dwars door alle andere velden heen, dus door de wereld van de elementen, van de natuurwezens en alle andere aardse energieën en verbind ons tenslotte ook onderling.

Kosmisch gezien heeft de aarde een vaste plek en maakt als planeet deel uit van ons zonnestelsel. Wij mensen zijn op onze beurt met de kosmos en de aarde verbonden en fungeren als het verbindingsstuk tussen hemel en aarde.

Geomantie houd zich met al deze diverse waarnemingsvelden en lagen bezig, waarbij het minder om verschillende theorieën gaat, maar meer om het persoonlijke ervaren en de interactie.

De uitwisseling met de aarde is uiterst belangrijk en bevordert niet alleen ons innerlijke evenwicht maar ook de harmonie met onze omgeving, wat tenslotte een grote bijdrage en verbetering van de planeet geeft.

Geomantie brengt ons in contact met het grotere geheel, waarin wij als een klein deel in opgenomen zijn. Wij gebruiken onze vermogens en herkennen onze taak als mens, om het evenwicht te herstellen en in stand te houden, zodat het Leven zich liefdevol verder kan ontvouwen.

In mijn Geomantie Workshop neem ik je graag mee naar bijzondere plekken en laat ik je kennis maken met de oude wijsheid van het gebied.

Mocht je interesse hebben in een energetische reiniging van je huis of woning, of zoek je de geschikte slaapplek, neem dan contact met mij op.

Mail: info@heidrunastrologie.com
Tel.:  0049 151 6443 4949

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *