Wie is Heidrun?

Ik ben op 30 oktober 1964 in Transsylvanië (R) geboren en groeide daar op in een heel klein Duits dorp. Thuis was het volkomen normaal om ’s ochtends je droom te vertellen. Mijn moeder en mijn grootmoeder deden dit bijna elke dag, dus kwam ik vrij snel in contact met de dromen. Op de leeftijd van 7 verhuisden we naar Duitsland. Op mijn 26e verhuisde ik naar Nederland en sinds zomer 2018 woon ik weer in Duitsland.

Als klein meisje voelde ik al een hele sterke band met het christelijk geloof en kon ik niet genoeg krijgen van de verhalen uit de Bijbel. Ik werkte jarenlang in de kinderen nevendienst. Voor mij was en is het heel speciaal om over Jezus te vertellen. Maar de kloof tussen mijn geloof en de kerk werd alsmaar groter en ik beëindigde mijn activiteit daar. Nu was er plaats voor mijn grote passie: Astrologie, die ik trouwens perfect met het Christendom kan combineren.

In de Astrologie trekken wij een horoscoop (hemelkaart) en kunnen aan de hand daarvan herkennen hoe iemand in evenwicht kan komen en waarmee hij moeite heeft. En met deze informatie help ik mensen op hun weg verder.

Geomantie is de uitwisseling, de communicatie met de natuur. Dit omvat wichelroede lopen, de verbinding met krachtplaatsen, leylijnen onderzoeken, kosmische banen, natuurwezens, elfen, engelen en nog veel meer. In mijn Geomantie workshop ga ik met mensen naar krachtplaatsen om hun contact met de natuur te bevorderen.

Door mijn astrologisch en geomantisch werk kom ik in contact met verschillende onderwerpen, waaronder seksualiteit. Naar mijn mening ontbrak het aan een beschrijving van het energetische samenspel gedurende het vrijen. Dus heb ik hierover het boekje de Heilige Lichtdans in de seksualiteit geschreven. Mijn tweede boek werd onder de titel Die Grundelemente der Astrologie van de Astronova uitgeverij publiceert.

Mijn ervaringen publiceer ik in mijn artikelen hier op de site. Naast workshops en lezingen trek ik geboortehoroscopen en adviseer mensen.

Referenties: