Sneeuwmaan

Gedurende de Sneewmaan wordt de scheiding aangebracht tussen plannen, die in dit maanritme in de realiteit kunnen worden omgezet, en van die welke niet, althans niet in dit jaar, uitvoerbaar zijn.

Sneeuwmaan

Uiteraard zijn wij nu sterk geneigd om te gaan kiezen, nadenken wat wij zullen doen: welke plannen zinvol zijn,
praktisch zijn, beter uitkomen, ons verder brengen, hoe wij verder moeten, welke stap gezet wil worden en welke handeling als eerste daarvoor actief uitgevoerd moet worden enz.

Maar niets is minder waar, deze weg behoort niet toe aan een leven vanuit binnenuit maar wel aan het hoofd en de controle van ons ego.

Het zaad wil ontkiemen

Het heeft nu geen zin om in het scheidingsproces actief in te grijpen. In deze periode wordt getoetst of iets in de hemelse orde van gebeurtenissen kan plaatsvinden of niet; wij hebben hier geen inspraak meer. Het zaad ontkiemt nu in de donkere aarde en wil groeien of niet. Deze informatie ligt al in het zaad verborgen en wij kunnen daar op dit moment niets meer aan veranderen.

Ik wil daarmee niet zeggen dat wij geen keuze hebben, die hebben wij altijd, maar niet op de manier zo als wij denken die te hebben. Wij kunnen er nu niet voor kiezen om een ander zaad te gaan planten, dus om met ons hoofd onze plannen door te zetten, maar wel of wij met de hemelse orde mee willen werken en ons zaadje voeding laten toekomen.

Werk mee en kijk naar de waarheid

Met de hemelse orde mee werken betekent in eerste instantie volledig oprecht zijn tegenover zich zelf. Naar de volle waarheid kijken en niet meer naar een droombeeld waarin wij net een gordijn over de waarheid heen gelegd hebben om deze niet te hoeven te zien. Kijk naar binnen en aanvaard wat je oprecht waarneemt, zonder uitzondering. De leuke en mooie dingen over jezelf ! En ook de zwakheden en tekortkomingen die je weggestopt hebt, samen met de waarheid. Dit is wat je naar buiten projecteert en wat je nu in je leven beleeft.

Als wij herkennen wat voor mooie en schitterende wezens wij eigenlijk zijn is het onmogelijk om nog aan een leugen vast te houden.

Als wij ons innerlijke licht aandacht geven kunnen wij niet meer in de donkere gevangenis van ons hoofd verder leven. Dan moeten wij naar buiten in het zonlicht, ook met trillende benen.

Wij zijn in dit proces niet alleen, wij staan allen op deze trillende benen omdat wij niet eerder de moed hadden ze te gebruiken.

Wij zijn sterk

Er komt niemand die voor ons de gevangenisdeur opent, simpelweg omdat wij haar met de sleutel van angst van binnen op slot hebben gedaan. Het leven klopt nu aan de deur, wij moeten opstaan en haar open doen. Dit kan en moet ook ieder zelf doen, anders worden die benen nooit echt krachtig en vallen wij om zodra onze helper ons los laat.

Wij kunnen dit, wij zijn sterk genoeg. Wij inspireren elkaar onderling waardoor de volgende stap altijd zichtbaar wordt. En wij geven elkaar aandacht, wisselen uit precies op dat niveau waar wij elkaar ontmoeten.

Word wakker en laat je wortels groeien

Jij bent dat zaadje dat in de aarde ligt te ontwaken. Word wakker en laat je wortels groeien, laat ze sterk en krachtig worden. Je weet exact waar je daarvoor moet zijn en waar je beter maar weg kunt blijven. Jij bent licht, verbind je met het licht. Jij bent liefde, verbind je met liefde. Wees niet bang, heb geen angst. Wees je ervan bewust dat angst en liefde nooit op het zelfde ogenblik kunnen existeren.

Dus de enige keuze die je op dit moment hebt is of je voor angst kiest, met al die vele logische redenen die je hoofd bedenkt en in het duister blijft. Of dat je de moed hebt om de deur voor de liefde, voor de zon te openen en in je waarheid gaat leven. Deze keuze is aan jou en die moet je nu maken. Zoals al die vele andere zaadjes die nu ontwaken.

Moed en vertrouwen

De moed om in vrijheid te willen leven, diep en rustig door te kunnen ademen, jezelf te kunnen ontvouwen zoals zich dat van binnenuit laat horen, zoals je voelt dat het voor jou hoort.
En het vertrouwen dat alles precies en vooral goed uitpakt als je hiermee bezig bent. Dat er altijd hulp is die je een opening naar het licht wijst. En dat het gezond is en juist en goed is om jouw intuïtie, jouw gevoel te volgen.

Het zaadje dat nu in de aarde ligt om wortels te maken komt van de oogst van het laatste jaar. Dus dat, waarmee je rond de oogstperiode, de herfst van vorig jaar bezig was, dat wil nu graag verder groeien. Een onderwerp, een project, een keuze maar ook je persoonlijke ontwikkeling, alles wat toen speelde zit nu in het zaadje als essentie.

In overeenstemming

Als dit krachtig is en in de hemelse orde past dan wordt dit jaar een spetterende en fantastische tijd voor je.

Dan gaan je plannen zich schitterend ontvouwen, keuzes makkelijker dan je ooit gedacht hebt en zul je dingen mee maken die ongekend zijn en zul je verbaasd staan over jezelf en over alles wat je allemaal in je draagt.

Als het zaadje niet in de hemelse agenda past dan sterft het nu in de aarde omdat het niet genoeg kracht heeft om wortels te maken. Het wordt weer in het grote levensproces opgenomen.

De plannen kunnen niet omgezet worden en sterven af. De persoonlijke ontwikkeling komt klem te zitten waarna meestal het lichaam begint te rebelleren. Dit jaar wordt dan een schoonmaakperiode, een transformatie voor een nieuw zaad in een andere cyclus.

Richt de aandacht op je licht

Zoals aan het begin al gezegd is kunnen wij in het scheidingsproces niet meer actief ingrijpen, dat ligt niet meer in onze handen.

Voor ons blijft op dit moment alleen nog maar de keuze of wij in onze angst gevangen willen blijven of dat wij de deur openen, onze angst accepteren en hem naar het licht brengen.

Blijf rustig en wees oprecht, kijk naar jouw waarheid en geef jouw innerlijk licht, jouw innerlijk kind de volle aandacht. Waar je ook bent en onder welke omstandigheden je ook leeft. Het zaad ligt al in de aarde, die keuze is al gemaakt. Het ligt nu alleen nog maar aan jou of je hem voeding geeft of niet. Wees eerlijk en kijk naar de hemel !

  Klik hier voor je persoonlijke geboortehoroscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *