Seksualiteit

LichtdansHet is en blijft een van de meest fascineerde onderwerpen dat altijd direct de aandacht trekt.

De energie die achter het woord seksualiteit schuilt gaat direct onze ziel binnen als genot, tijdloosheid, eenwording met de kosmos.

De werking van seksuele energie schenkt ons een verruimt bewustzijn, zoals een gezonder en gelukkiger beleving van alles.  

 

Inwijding in de kunst van het liefdesspel

Onze seksualiteit ontwaakt gedurende de puberteit met de activering van onze Mars en onze Venus. Gedurende deze fase worden wij in de kunst van het liefdesspel ingewijd. Althans zo zou het moeten zijn, maar dat is al lang niet meer het geval.

Deze inwijding werd door verschillende en twijfelachtige tijdschriften en boeken vervangen. En omdat de prestatiedrang ons in deze leeftijd weerhoud om veel vragen te stellen, doen wij maar wat en worden wij door schade en schande soms wijzer.

De uitleg op school beperkt zich voornamelijk tot het lichamelijke gedeelde, en het meest belangrijkste deel, de verbinding van de zielen met de kosmos, blijft achterwege.

Jongeren moeten echter in deze periode van hun leven leren dat seksuele energie de meest kostbare en sterkste creatieve kracht is die wij mensen ter beschikking hebben. En dat wij door geslachtsgemeenschap de Kundalini-energie activeren, die vervolgens opwaarts door onze chakra’s stroomt en onze spirituele groei bevordert.

Waardoor worden wij opgewonden?

Lichttanz

Het is een natuurwet  dat het zaad het potentieel van de hele plant in zich draagt.

Bijgevolg kunnen wij in het begin van iets al de verdere verloop daarvan aflezen en het begin bij de seksualiteit is onze motivatie.

Wat is onze motivatie en waardoor raken wij opgewonden en beginnen te vrijen?

Ons voorspel is hieraan gekoppeld en neemt precies die vorm aan, die wij met het begin, dus met onze motivatie vastgelegd hebben. Dit proces gaat vrij onbewust en is meestal alleen op het hoogtepunt gericht.

Bij ons hoogtepunt komt altijd energie vrij. Het hoogtepunt van een man lijkt op een innerlijke explosie. Het hoogtepunt van een vrouw is een volledig open gaan. De man geeft zijn kracht, zijn zaad aan de vrouw en zij neemt deze energie in een vorm op en geeft ze aan de kosmos verder.

Beide partners kunnen deze uitwisseling bewust beleven, het is een innerlijk hoogtepunt die niet precies samen hoeft te vallen met het lichamelijke hoogtepunt.

De hoogtepunt gerichte seks

Er zijn twee manieren om te vrijen: het hoogtepunt gerichte seks en de heilige lichtdans.
Bij het hoogtepunt gerichte seks worden wij van buitenaf gestimuleerd en raken door iets of iemand seksueel opgewonden. Dat kan een bepaalde muziek of een beeld zijn, een persoon of een liefdesscène in een film enz.

Hoe sterker deze stimulans is, hoe meer wij opgewonden raken en hoe sneller wij naar de top van de berg willen. Onze aandacht is helemaal op het hoogtepunt gericht dat dan ook vrij snel komt.

Onze 2e chakra (het energiewiel dat een handbreedte onder de buiknavel is) draait hier dan ook erg snel waardoor de energie die bij ons hoogtepunt vrijkomt direct weer naar buiten stroomt. Ze kan de hogere chakra’s niet meer bereiken.

Deze manier van vrijen is nogal erg puberaal en lijkt wat voeding betreft ook meer op een toetje dan een maaltijd. Maar gezien wij geen inwijding in de kunst van het liefdesspel hebben ontvangen wordt ze helaas nog steeds in erg grote maten gepraktiseerd.

Hierbij stroomt dus de meest kostbare energie in de laagste chakra’s naar buiten, en wij hebben dan ook vrij snel weer honger naar meer. Maar ook met het volgende hoogtepunt gerichte seks komen wij niet echt verder.

Zoektocht naar meer

In ons hart voelen we dat er meer is, dat er een ander, heel bijzonder hoogtepunt is en die willen we graag ervaren. Wij beginnen met hulpmiddelen, porno’s, sm-speeltjes, bordelen, parenclubs die nog ergens een speels karakter kunnen hebben.

Maar het wordt echter ziek als mensen opgewonden raken door bijvoorbeeld verkrachting of kindermisbruik. Dit heeft trouwens niets meer met vrijen te maken maar met puur beroven van energie en brengt dan ook een zware karma met zich mee.

Onze aura is een energielichaam, een licht lichaam dat het fysieke lichaam doordringt en omringt. Er kunnen entiteiten of energierovers op de aura plakken die er alles aan doen om maar aan onze seksuele voeding te komen.

Energierovers

Bijna elke weg van het hoogtepunt gerichte seks eindigt in een doodlopende straat, de enigen die echt profiteren zijn de energierovers of entiteiten die ons aan het begin enorm hebben gestimuleerd. Ze absorberen de energie van het hoogtepunt van de lagere chakra’s en voor ons blijft niets meer over behalve een kortstondige ontspanning.

Het is mogelijk dat op deze manier een vicieuze cirkel ontstaat omdat de honger naar meer alsmaar groter wordt en de benodigde hoeveelheid niet kan worden geleverd. Wij vrijen dan veel sneller en vaker, waarbij wij ook energie van onze organen onttrekken, die daardoor beschadigen.

De heilige Lichtdans

Een ander soort vrijen lijkt meer op een dans en daarom noemen wij deze manier dan ook de heilige Lichtdans. De motivatie om te vrijen ontspringt uit een diep verlangen om met de partner samen te gaan, hem of haar helemaal te voelen en één te worden.

Door een klein ritueel versterken wij ons spirituele bewustzijn en kunnen wij ook de eenwording met de kosmos beter ervaren. Wij kunnen bijvoorbeeld de ruimte versieren, wierook en een kaars aansteken, maar ook affirmaties opschrijven hoort bij de mogelijkheden.

Tijd voor ontspanning

De LichtdansOm deze intensieve uitwisseling te ervaren, moeten we ons veel tijd gunnen.

Tijd om te kunnen ontspannen.

Ontspanning is een van de belangrijkste voorwaarden om onze seksualiteit tot de Lichtdans te verhogen.

We besteden veel aandacht aan de voorspel, het is een ontmoeting met de partner op alle niveaus.

We laten onze constante gedachtegeruis los en geven de aandacht volledig aan onze partner. Wij genieten van elkaar, zoenen elkaar en strelen elkaar, voelen de huid van de ander, nemen zijn of haar geur in ons op, luisteren naar de ademhaling, de hartslag, horen hoe hij of zij onze naam zegt en nemen alles bewust in ons op.

Een hemels concert

Wij aanvaarden dat onze warmte en onze kracht elkaar vinden en in elkaar vloeien, waarbij wij één worden en met het ritme van de kosmische hartslag bewegen. Hoewel er alles hetzelfde uit kan zien als bij het hoogtepunt gerichte seks voelt het compleet anders, de verbinding is veel intenser, helderder en genezend.

Gedurende het voorspel schept de vrouw een soort vorm die energie kan opvangen en zodra ze bereid is om te ontvangen laat ze dit door haar ademhaling weten. Op het hoogtepunt vult de man deze stootachtig en wordt zijn energie daarin verankert en alles naar de hemel verder gegeven.

Onze ademhaling is op dit moment een soort hemels concert. De Lichtdans schenkt ons een verruimt bewustzijn en op dat moment kunnen we ‘zien’ en ‘horen’!

Met hartenergie binnentreden

Wij kunnen deze liefdesdans alleen maar in overeenstemming met elkaar dansen. Niemand kan deze uitwisseling met het hoofd of een techniek benaderen of beïnvloeden. Het is een gesloten systeem van het hart dat zich daardoor beschermt, zodat je alleen met hartenergie binnen kan treden.

Het is de meest gevoeligste manier van afstemming op elkaar en kan door niets forceert worden dat onbekend is voor het hart.

Voor galactische partners is deze manier van vrijen vanzelfsprekend. Niet dat ze geen zin hebben in een toetje, dat zeker ook nu en dan. Maar het kan niet opwegen tegen een kosmische maaltijd, het dansen in het licht en een liefdesspel van ons beider Hoger Zelf.

Het is de meest heiligste verbinding die wij met elkaar kunnen beleven, en de uitwisseling is onbeschrijfelijk mooi en prachtvol. Wij worden op alle niveaus gevoed en gezegend en keren voldaan terug in ons lichaam.

Bouwmeesters in de materie

Der Lichttanz

Met de seksuele energie zijn wij de bouwmeester in de materie en drukken onze creativiteit op aarde uit.

Enkel en alleen wij zijn het op geheel eigen verantwoording die de mogelijkheden kunnen scheppen om ons prachtige licht in de wereld te laten schijnen.

Alleen wijzelf kunnen deze brug naar de wereld slaan. Wij zijn voor ons leven hier op aarde zelf verantwoordelijk.

En onze creativiteit is het goddelijke gereedschap hiervoor, dat wij steeds weer opnieuw kunnen aanvullen om ons leven op alle denkbare gebieden zo rijk mogelijk vorm te geven. Even rijk als wij steeds weer gevuld worden.

Hoe bewuster wij zijn van onze hemelse voeding bij de heilige lichtdans, des te meer inzicht verwerven wij in ons wezen en hoe wij ons aan onze partner spiegelen en gezamenlijk bewegen.

Het is helemaal aan ons, wij hebben de vrije wil om voor een hoogtepunt gerichte seks of een heilige Lichtdans te kiezen. Het eerste is alleen maar ontspanning, en het andere is hemelse voeding en actief deelnemen aan het goddelijke scheppingsproces.

Klik hier voor het ebook: De Heilige Lichtdans in de seksualiteit
  Klik hier voor je persoonlijke geboortehoroscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *