Mannen, koningen der aarde

Mannen zijn fysiek sterk, kunnen zich verdedigen en hun familie en vrienden ten koste van alles beschermen. Mannen zijn simpel gezegd de jagers die hun familie voeden en voor hun nakomelingen zorgen. Ze zijn de rots in de branding waarop men in vertrouwen in alle situaties kan leunen. Ze zijn met hun ware wezen verbonden en weten in alle situaties wat hen te doen staat. Ze weten wat ze willen en zeggen waar het op staat, ‘they walk their talk’. Mannen zijn de koningen der aarde waarmee ze zich sterk verbonden voelen en deze koesteren en verdedigen. Ze leven in harmonie met de natuur en hun vrouwelijke kant, hun intuïtie.

Vuurtoren
Vuurtoren

Adam de stamvader

Het mannelijke deel is onlosmakelijk met de aarde verbonden en staat representatief voor het ontplooien van de menselijke mogelijkheid.

Het is de verbinding met de structuur en de doelgerichte samenwerking, de impulskracht, het zaad.

Dit deel wordt in de Bijbel ‘Adam’ genoemd.  Hij is de stamvader van de mens, de kracht die ons in staat stelt om hier te leven, hier te zijn, te ademen en ons creatief te ontwikkelen.

 

Van dierlijke seks tot Heilige Lichtdans

Mannen zijn door deze positie sterker verbonden met de onderste chakra’s dan vrouwen. Afhankelijk van het niveau van het ontwikkelingsstadium is de man een vechter, veroveraar tot een wijze, een vredestichter. Het gaat van instinctief gedrag tot aan de Goddelijke vereniging met hun Hoger Zelf, van dierlijke seks tot de Heilige Lichtdans.

Alle facetten willen geleefd en geactiveerd worden opdat de levensenergie, de seksuele energie van de onderste naar de bovenste chakra’s kan stromen om de mens op te heffen.

Mannen concurreren met hun kracht, in eerste instantie de fysieke en later, na hun initiatie en innerlijke transformatie tot man met hun spirituele kracht. Op dat moment maken zij zich ook los van de kudde en hun leider en leven vanuit hun ware aard. Status heeft een grote invloed op mannen, omdat dit toegang tot de vrouwelijke belooft, de mogelijkheid geeft om hun zaad aan vrouwen door te geven zodat deze een nieuwe schepping voor de wereld kunnen vormen.

Het zaad, de levensimpuls

position
Energie

En dat is het waar het bij mannen om draait: het zaad, de levensimpuls. De vrouwelijke taak is om met dit zaad te scheppen en vorm te geven. Het zijn de mannen die daarvoor de eerste impuls geven. Dat is hun taak en ze kunnen dit alleen in combinatie met hun ware aard volbrengen. De sterkere wint hier niet, ook de slimmere maakt geen betere indruk of heeft betere kansen.

Alleen de man die echt authentiek leeft, die zich van zijn bestaan als man, als schepper en impulsgever bewust is en de moed heeft om zijn zaad aan de wereld te geven, alleen de koning maakt indruk en is gevraagd. Alle anderen blijven langs de weg staan en hun zaad is vruchteloos.

Het ontstaan van het menselijk lichaam is gebaseerd op het versmelten van het sperma en de  eicel. Het fundament, de energie waarmee ons lichaam geschapen werd is de seksuele energie ook wel Kundalini genoemd.

Deze energie is voor elke cel in ons lichaam verantwoordelijk en wil er doorheen stralen. Gewoon lukt het de sterkste en snelste spermacel in de eicel binnen te dringen, waarna beide versmelten en de deling begint. Niemand heerst over de ander, ze versmelten onvoorwaardelijk met elkaar.

Het is geen vraag wie de sterkere is, wie de macht of het uithoudingsvermogen heeft, beter domineren, imponeren of manipuleren kan. Het gaat bij het scheppen alleen maar om het geven van wat je hebt.

Een harmonieus samenvoegen waardoor nieuw leven ontstaat. En dan loslaten en delen, in de levensstroom drijvend tot het moment van de grote transformatie: de geboorte, de feitelijke aanwezigheid in het hier en nu.

De kwaliteit van goed zaad

Mannen hebben dit uit het oog verloren, ze strooien hun zaad alleen maar door het hoofd gedreven overal rond en hopen stiekem dat er iets nuttig uit voortkomt. Maar dat is niet zo. Wat in deze wereld heel duidelijk ontbreekt is de kwaliteit van goed zaad, waarmee vrouwen kunnen werken.

Het is belangrijk dat mannen leren wat de vrouwelijke seksualiteit betekent. Waar hun zaad belandt, niet alleen het fysieke, maar ook het emotionele, energetische zaad. Aan wie ze het geven en wat voor een creatie daardoor mogelijk is. Niets in deze wereld is geschapen door slechts een deel; alles wat wij kunnen zien is het resultaat van het samenspel van het mannelijke en het vrouwelijke.

Vrouwen wachten wanhopig

Vrouwen zijn wanhopig en wachten op mannen die zich hiervan bewust zijn, de aarde wacht wanhopig op hun koningen! Mannen die opstaan en de moed hebben om hun persoonlijke impuls aan de wereld te geven, die de instelling ‘walk your talk’ hebben en dit in hun leven omzetten.

Die zeggen waar het op staat en het als hun plicht beschouwen om met het Leven mee te werken. Die begrijpen dat hun persoonlijkheid en bewuste aanwezigheid hier en nu belangrijk zijn. Mannen die met hun vrouwelijke kant in harmonie leven en zich niet langer in de kudde verstoppen en het vrouwelijk geslacht belachelijk maken. Mannen die zich gerealiseerd hebben dat hun eigen vrouwelijke kant de sleutel tot henzelf is! De vrouwelijke kant is de deur naar het leven, de entree in deze wereld, de inwijding van de koning.

Koningspad
Koningspad

Ben je trots op jouw geslacht ?

De aarde verstikt met al die volwassen mannelijke kinderen die mentaal nog in de zandbak spelen en te laf zijn om moeders borst te verlaten en hun vrouwen als vervanging daarvan zien. Mannen moeten wakker worden en opstaan, zich van de manipulatieve sociale strengen ontdoen, die hen op het dierlijke niveau willen houden waarin slechts concurrentie, gevecht, ellenbogenwerk en seksuele potentie blijken te bestaan.

Wat betekent voor jou ‘man zijn’? Bent je trots op jouw geslacht? Geef je jou persoonlijke zaad aan de wereld ? Of probeer je dit zo te vormen dat het alleen maar goedkeuring van anderen brengt ? Met welke vrouwen verbind jij je ? Neem je jouw plek als koning in of kleed jij je alleen maar zo ?

Mannen in Gods naam, sta op!

Iedereen draagt het volledige potentieel in zichzelf, geef het de mogelijkheid om naar de oppervlakte van je bewustzijn te komen!

Durf jezelf te zijn, met een mannelijke, gestructureerde en een vrouwelijk, gevoelige kant. Sta sterk, wees moedig en onderga de inwijding van het leven als man.

Stop ermee je door de minderwaardigheidscomplexen van anderen  te laten intimideren.

Onze kinderen hebben mannen nodig die de menselijke soort verdedigen en meehelpen de aarde te behouden, niet om haar te vernietigen. Mannen die het als een eer beschouwen om hier samen te werken en hun koninklijke zaad uit willen dragen. Pas dan zullen onze kinderen in staat zijn om rechtop te lopen en om als mens te evolueren, zonder te worden overweldigd door oude erfenissen en patronen.
Mannen in Gods naam, sta op en wordt weer jezelf ! We hebben jullie hard nodig om te overleven!

  Klik hier voor je persoonlijke geboortehoroscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *