Workshop Geomantie

zaterdag, 30 maart 2019 in Wolfheze

Een dag in het Wodanswoud bij Wolfheze

Geomantie natuurwezen

Het meest bekend van de Geomantie zijn de krachtplaatsen,
Heilige plaatsen waar overigens heel vaak onze kerkgebouwen staan en de leylijnen.

Als wij naar deze plakken gaan en ons daarmee verbinden, bevorderen wij het doorstromen van de levenskracht in onszelf en kunnen wij deze plekken zelfs versterken.

Maar de Geomantie is meer dan krachtplaatsen en leylijnen. Er zijn verschillende uitingsvormen in de Geomantie, bijvoorbeeld Feng Shui en het Sjamanisme, het werken met de Maankalender of het wichelroede lopen (met een tak van de hazelaar) enz. Met de wichelroede worden ondergronds water of mineralen gevonden.

Elke cultuurvorm heeft zo haar eigen manier om zich met het wezen van de aarde te verbinden. De Sjamaan ‘gaat op reis’, de Eskimo gaat dromen, de Auguren ‘lezen’ de vlucht van de vogel enz. Vandaag de dag werkt een geomant met een meetinstrument zoals een pendel, een wichelroede, een bio-geotensor of met zijn schone lichaam.

Sommigen werken vrij wetenschappelijk met technische meetapparatuur. Anderen nemen meditatief waar en gebruiken ter ondersteuning van verschillende handelingen stenen, kruiden, wierook e.d. Gemeten of waargenomen worden de verschillende trillingsvelden, zoals kosmische banen, aardebanen (Hartman of Benker netwerk), elektromagnetische velden maar ook aanwezigheid van verschillende bekende of nog onbekende energieën zoals natuurwezens , engelen enz.

Gedurende deze workshop maken wij kennis met deze oude wijsheid en leren wij contact leggen met de oude eiken in het bos.

zaterdag, 30 maart 2019

verzamelen rond de parkeerplaats van het hotel
Bilderberg Hotel Wolfheze
Wolfhezerweg 17
6874 AA Wolfheze
10:00 – 16:00 uur
€ 55,00

Graag een eigen lunchpakket, drinken en een matje of deken meebrengen.
Kleding in overeenstemming met het weer!

Aanmelding

Tel: 0049 151 6443 4949  of hier:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

– – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *