Astrologie Basiscursus I – online

Start: Herfst 2024

Astrologie is de uitwisseling met de sterren, een oude wijsheid waarin filosofie, astronomie en psychologie zeer nauw met elkaar verbonden zijn.

De vier elementen aarde, water, lucht en vuur vormen de basis van de astrologie. Bij elk element horen drie tekens van de dierenriem en dit resulteert in de twaalf dierenriemtekens.

Via de elementen en de dierenriemtekens staan wij als mensen altijd in directe verbinding met de kosmos.

Met een geboortehoroscoop maken we de stand van de sterren zichtbaar; we kunnen dit ook een hemels paspoort noemen, dat we met behulp van de volgende astro-gegevens maken: de geboortedatum, het geboortetijdstip en de geboorteplaats.

Via onze geboortehoroscoop krijgen we inzicht in ons potentieel, herkennen innerlijke samenhangen en ontdekken onze kracht. De sterren dwingen niets af, ze verklaren alleen de verbanden. Astrologie neemt onze persoonlijke vrijheid niet weg, het versterkt die juist!

In deze Astrologie cursus leren we de basis van de astrologie kennen en ontdekken hoe onze radix er uit ziet en wat in ons schuilt. Gedurende 9 avonden neem ik de deelnemers mee naar de 4 elementen en de 12 dierenriemtekens. De planeten en het huizensysteem worden aangestipt, maar pas in de Astrologie cursus II online verder uitgediept.

 

Start                                        Herfst 2024

Waar en wanneer             Online – via Skype

Prijs                                          € 720,- 

Aantal deelnemers           max. 7 personen 

Verdere info                        Tel. 0049 151 64434949 of mail naar info@heidrunastrologie.com