2019 – een jaar vol extremen

Voorlopig brengt het nieuwe jaar nogal chaotische situaties, koppigheid, een zekere melancholie en luiheid met zich mee.

Het lijkt alsof de motor niet echt wilt starten, alsof we op een bepaalde situatie wachten, een impuls van buitenaf, zodat we eindelijk naar onze eerste vruchten kunnen kijken.

Het fundament staat, en in het laatste jaar hebben wij hierop al ijverig gebouwd. Dit jaar kunnen we de eerste oogst verwachten en mogen we concreet geestelijk voedsel voor een nieuwe, langverwachte samenleving verdelen.

Sluier van overblijfselen

Aan het begin van het jaar is dit niet meteen zichtbaar, zoals al eerder gezegd gaan wij eerst nog door enkele chaotische en emotionele gebieden heen. Overblijfselen uit het verleden, een te sterke verbinding met fysieke en materiële dingen die nog steeds op de voorgrond staan. Een diepe kijk in ons wezen helpt ons om deze sluier opzij te schuiven en te beseffen dat ze geen invloed hebben in het hier en nu.

Als we deze resten opgelost hebben, kan het een kort moment aanvoelen alsof wij niet bewegen kunnen, zwaar en een beetje eenzaam. Tijdens deze overgangsfase moeten we geduldig zijn totdat ons systeem beter op de nieuwe vibratie afgestemd is, de bewuste aanwezigheid in het hier en nu. Zoals vlinders die uit hun cocon komen, moeten we ook even wachten totdat onze vleugels droog zijn.

Echt luisteren

Een nieuwe benadering van het leven staat op onze agenda, waar wij meer in harmonie met onze medemensen leven en echt naar hen luisteren. Dit kan in een kleine kring van de familie zijn maar ook met mensen uit onze straat, de stad of van een wereldwijd communicatienetwerk, afhankelijk van waar wij mee bezig zijn.

Vertrouwen in intuïtie versterken

In het dagelijks leven is afstemming op onze intuïtie essentieel en deze wordt sterker. Bijvoorbeeld: we zijn op zoek naar iets en vangen zoals gewoonlijk aan systematisch met ons hoofd te zoeken, maar te zelfder tijd zien wij op ons innerlijke scherm precies waar wij moeten kijken, wat dan ook snel correct blijkt te zijn. Dit zijn kleine oefeningen om ons vertrouwen in de eigen waarneming meer en meer te versterken.

Spirituele uitwisseling

Dit jaar staat een veel grotere uitwisseling op spiritueel niveau als tot nu toe op de agenda stond. We overwinnen de angst om onszelf te blameren en delen oprecht wat we waarnemen, wat we zien en wat we dromen.

Alles is mogelijk en klopt, zolang het uit ons heldere zielenwater naar de oppervlakte van het bewustzijn komt. En dat herkennen wij daaraan dat de beelden die wij innerlijk waarnemen helderder en sneller verschijnen dan onze gedachten, die hiermee korte metten willen maken.

Door oprecht te communiceren versterken we onze positie, stralen we kracht uit en motiveren we onze medemensen om moedig hun innerlijke roeping te volgen. Hoe meer mensen opstaan, hoe groter het lichtnet, dat uit individuele persoonlijkheden bestaat die zichzelf ten doel hebben gesteld, om hun (spirituele) familie en de omgeving te helpen.

Belangrijk is wel dat we ons niet laten afleiden door kunstmatig gecreëerde omstandigheden. Pas op voor nieuws, en nieuws op sociale media! Informatie die echt belangrijk is bereikt ons altijd.

Lichtverschijnselen

In zekere zin beginnen we dit jaar op een nieuw niveau. Steeds vaker voorkomende verschijnselen van een bijzonder licht in de hemel suggereren onder andere het bezoek van buitenaardse wezens, wat zeker niet onredelijk is, maar wel kritisch naar gekeken moet worden; het is niet alles goud wat glimt.

In dit opzicht kunnen we alleen met onze intuïtie verder omdat onze logische kennis volledig overwerkt is. We zullen in onze ziel moeten duiken en misschien ook door onze innerlijke hel moeten gaan om daadwerkelijk de hemel te kunnen bereiken en duidelijk te beseffen wat zich op aarde echt afspeelt en welke plek wij daarbij innemen.

Betrouwbaarheid is een belangrijk sleutelwoord

We moeten elkaar kunnen vertrouwen, op elkaar kunnen rekenen. Vooral stevig staan en niet instorten en oplossen in het verleden of in een spannende toekomst die gesuggereerd wordt.

Het hier en nu is het enige dat echt bestaat, hier vindt het echte leven plaats; wie eraan twijfelt gaat ten onder.

Nieuwe denkwijzen van binnenuit

Een explosief jaar met veel kleuren, lichten, vuurwerk, Pleiadische hulp en spirituele groei, waarbij het in volle kracht door het midden gaat. Mochten wij, als mens een plicht hebben dan is het wel die, dat wij eindelijk volwassen worden en verantwoordelijkheid voor ons leven nemen en verantwoordelijkheid voor onze kinderen, kleinkinderen en de aarde.

We hebben dringend behoefte aan nieuwe schoolsystemen, een holistische gezondheidszorg, nieuwe sociale voorzieningen en hervormde politici, authentieke mensen die zich daarvoor inzetten.

Het gaat niet om nieuwe uitvindingen of Science-Fiction-acties, maar om de introspectie die iedereen alleen voor zichzelf kan doen, mits hij in balans is!

Van hieruit komen de inzichten die we nu allemaal nodig hebben. Dit zijn de eerste concrete vruchten die we het volgende jaar zullen gebruiken waardoor nieuwe groepen, stichtingen en gemeenschappen naar voren komen.

  Klik hier voor je persoonlijke geboortehoroscoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *